Voorbeeldbrief aan Femke Halsema.

 

Om deze brief te downloaden, klik op onderstaande knop.

BRIEF DOWNLOAD

(Uiteraard kan de brief naar wens worden aangepast).

Naam

adres

Woonplaats

 

Aan; Mevr. Femke Halsema, burgemeester van Amsterdam

Herengracht 502,

1017 CB Amsterdam

Woonplaats, datum 2021

Mevr. Halsema,

De vreedzame demonstratie van zondag 17 januari is hardhandig neergeslagen door mensen die bij de politie in dienst zijn. Dat mensen die onschuldige burgers in elkaar slaan geen handhavende taken zouden moeten uitvoeren, behoeft geen betoog.

Temeer omdat u helder en duidelijk verwoordde, ik citeer “Demonstratierecht is gegeven, dat hoef je niet eens aan te vragen. Als je het niet gemeld hebt, dan mag je nog steeds demonstreren. Mensen mogen demonstreren en zeker in een periode waarin de overheid zich enorm veel macht toe-eigent. Demonstreren is een laatste verdedigingslinie”, heeft u door hieraan mee te werken een misdaad tegen de menselijkheid begaan.

Ervan uitgaande dat u heel goed op de hoogte bent van de gevolgen die bedoelde opdracht, met zich mee heeft gebracht, namelijk vele onschuldige burgers zijn mishandeld door tuig dat in dienst is bij de politie, waaronder de zogeheten Romeo’s, bent ook u ten volle aansprakelijk voor de schade die u uw eigen burgers heeft toegebracht.

U dient, met onmiddellijke ingang uw ambt neer te leggen en verantwoording af te leggen voor de misdaad waarvan u deel uitmaakt.

Graag verneem ik een reactie van u,

Groetend,

Naam

P.S.,

Brief is gepubliceerd op FaceBook en quoiure.nl

 

 

Loading