Misbruik van Covid-virus door regering Rutte

                       

Onze verzorgingsstaat is ondermijnd. Ziekenhuizen vielen om, maar een bank wordt gered. Voedselbanken zijn noodzakelijk geworden. Afbraak verzorgingshuizen. Karrevrachten geld naar de E.U.  Burgers zijn monddood gemaakt. Hardwerkende burgers zien hun bedrijf ten gronde worden gericht.

Wanneer worden wij wakker? Kijk naar de echte sterftecijfers wereldwijd. Vergelijk het aantal doden met eerdere griep c.q. virusepidemieën. Al ben je 90-plus en je hebt een zwakke gezondheid, als je overlijdt dan word je “geboekt” als een Corona-dode.

Ouderen sterven intussen eenzaam en familieleden mogen niet eens afscheidnemen van hun dierbaren. Mensen in verzorgingshuizen kwijnen weg en mogen hun dierbaren niet op bezoek hebben. De maatregelen zijn veel erger dan de kwaal.

Wanneer maakte de politiek ophef over een epidemie? Nooit gebeurd hè. Neen, toentertijd kwam het de politiek niet goed uit.  Nu tijdens onze “opsluiting” worden er zaken doorheen gedrukt. Immers onze weerstand lijkt gebroken te zijn.

Wij burgers zijn bang en vertrouwen op een man die ons jaar in jaar uit, heeft belazerd. Als wij Rutte zijn gang laten gaan, dan zullen deze demagogische maatregelen de burgers nog lang afhankelijk houden en tot speelbal maken van de grillen van mensen die politiek en pluche belangrijker vinden dan het welzijn van de burgers,

WORDT WAKKER,…WORDT WAKKER,…WORDT WAKKER,…WORDT WAKKER……..WORDT WAKKER,…

Hans Wortel, mei 2020

Loading