We moeten onmiddellijk stoppen met het toedienen van COVID-vaccins

Gerenommeerd toxicoloog: “We moeten onmiddellijk stoppen met het toedienen van COVID-vaccins, voordat we een echte gezondheidspandemie veroorzaken die we niet kunnen beheersen”

mei 15, 2021

De gerenommeerde toxicoloog Dr. Janci Chunn Lindsay, Ph.D., heeft de Amerikaanse regering opgeroepen de distributie van COVID-19 vaccins stop te zetten.

Eind vorige maand vertelde Lindsay op een vergadering van het CDC’s Advisory Committee on Immunization Practices (ACIP) in Atlanta dat de vaccins “onmiddellijk moeten worden stopgezet wegens bezorgdheid over de veiligheid op verschillende fronten”. Het ACIP was bijeengekomen om bloedziekten te bespreken die in verband worden gebracht met het vaccin COVID-19 van Johnson & Johnson, bericht lifesitenews.com.

Dr. Lindsay, die is gepromoveerd aan de Universiteit van Texas en meer dan drie decennia wetenschappelijke ervaring heeft, noemde mogelijke bloedstolling, vruchtbaarheid en immuunproblemen in verband met de vaccins. Haar volledige getuigenis is te vinden op YouTube, met een transcriptie hier.

“Dit is geen toeval”

“In het midden van de jaren negentig hielp ik bij de ontwikkeling van een tijdelijk menselijk anticonceptievaccin dat uiteindelijk onbedoelde auto-immuun vernietiging van de eierstokken en steriliteit in dierlijke testmodellen veroorzaakte, ondanks inspanningen hiertegen en sequentieanalyses die dit niet voorspelden.

Ik ben sterk van mening dat alle gentherapie COVID-19 vaccins onmiddellijk moeten worden stopgezet als gevolg van bezorgdheid over de veiligheid op verschillende fronten,” zei ze. Dr. Lindsay waarschuwde dat de vaccins de productie van syncytin, een cruciaal eiwit voor vruchtbaarheid en zwangerschap, zouden kunnen belemmeren en als gevolg daarvan de zwangerschapsresultaten negatief zouden kunnen beïnvloeden.

Ten eerste is er een geloofwaardige reden om aan te nemen dat de COVID-vaccins kruisreacties zullen veroorzaken met de syncytin en reproductieve eiwitten in sperma, eicellen en placenta, wat zal leiden tot verminderde vruchtbaarheid en verminderde reproductieve en zwangerschapsresultaten.

Gerespecteerd viroloog Dr. Bill Gallaher, Ph.D., heeft uitstekende argumenten gegeven waarom je een kruisreactie zou verwachten als gevolg van de bètablad conformatie overeenkomsten tussen spike-eiwitten en syncytin-1 en syncytin-2.

Covid-19 vaccinatie: wordt de collaterale schade onder het tapijt geveegd?

Ik heb nog geen enkele immunologische studie gezien die dit weerlegt. Ondanks het feit dat het de fabrikanten letterlijk een dag zou kosten om deze syncytin studies te doen om dit vast te stellen. Het is al meer dan een jaar geleden dat voor het eerst werd beweerd dat dit kon gebeuren.

We hebben 100 zwangerschapsverliezen gezien die zijn gemeld in VAERS, het vaccinschade-volgsysteem van de Amerikaanse overheid, vanaf 9 april, vervolgde Dr. Lindsay. En er zijn meldingen geweest van verminderde spermatogenese en placenta-bevindingen van zowel de natuurlijke infectie, gevaccineerde als syncytine knock-out diermodellen met vergelijkbare placentapathologie, wat een door syncytine gemedieerde rol in deze resultaten impliceert”, vertelde Lindsay aan de ACIP.

Lindsay wees ook op meldingen van onregelmatige menstruele cycli na COVID-19 injecties.

“We kunnen deze [Covid-19 vaccins] gewoon niet in onze kinderen stoppen die een risico van .002% lopen op COVID sterfte als ze geïnfecteerd worden, of in nog meer mensen in de vruchtbare leeftijd, zonder deze zaak grondig te onderzoeken.

Anders zouden we mogelijk een hele generatie kunnen steriliseren. Speculaties dat dit niet zal gebeuren en een paar anekdotische meldingen van zwangerschappen binnen de proef zijn niet voldoende bewijs dat dit geen invloed heeft op een populatiebrede schaal”, zei Lindsay.

Dr. Lindsay merkte op dat “alle [COVID-vaccin] gentherapieën ook “bloedstolsels veroorzaken”. “Dit is niet geïsoleerd tot één fabrikant, en dit is niet geïsoleerd tot één leeftijdsgroep”.

“We zien sterfgevallen door coagulopathie bij gezonde jonge volwassenen zonder secundaire comorbiditeiten. Er zijn 795 meldingen in verband met bloedstollingsstoornissen vanaf 9 april in het VAERS-rapportagesysteem, 338 daarvan zijn te wijten aan trombocytopenie.

Er zijn voorwaartse en achterwaartse mechanistische principes voor waarom dit gebeurt. Het is bekend dat de natuurlijke infectie coagulopathie veroorzaakt als gevolg van het spike-eiwit. Alle gentherapievaccins leiden het lichaam om het spike-eiwit te maken,” zei ze. Lindsay haalde een artikel aan dat in 2020 werd gepubliceerd in het Journal of Hematology & Oncology, waarin werd aangetoond dat het toedienen van spike-eiwitten leidde tot bloedstoornissen bij muizen.

Duits medisch congres eist: alleen gevaccineerde kinderen hebben recht op onderwijs

Spike-eiwit geïncubeerd met menselijk bloed in vitro veroorzaakte ook de ontwikkeling van bloedstolsels die resistent waren tegen fibrinolyse” – een proces dat de groei van stolsels stopt. “Het spike-eiwit veroorzaakt trombocytische gebeurtenissen, die niet met natuurlijke middelen kunnen worden opgelost. En alle vaccins moeten worden stopgezet in de hoop dat ze kunnen worden geherformuleerd om dit nadelige effect te verwijderen”, voegde ze eraan toe.

Lindsay’s opmerkingen werden op de ACIP-vergadering afgebroken voordat ze haar derde punt van zorg kon noemen, hoewel dat laatste punt van zorg is gepubliceerd op de website van Dr. Jennifer Margulis.

“Ten derde zijn er sterke aanwijzingen voor immuunontsnapping en dat inenting onder pandemische druk met deze lekkende vaccins leidt tot het ontstaan van meer dodelijke mutanten die zowel een jongere leeftijdsgroep besmetten als meer COVID-gerelateerde sterfgevallen in de hele bevolking veroorzaken dan zonder ingrijpen het geval zou zijn geweest.

We hebben nu genoeg bewijs om een duidelijke correlatie te zien tussen het toegenomen aantal COVID-doden en de vaccinatiecampagnes. Dit is geen toeval. Het is een ongelukkig onbedoeld effect van de vaccins”, zei ze.

Haar conclusie:

We moeten onmiddellijk stoppen met het toedienen van COVID-vaccins, voordat we een echte pandemie creëren die we niet meer kunnen beheersen.

Dr. Stephanie Seneff, Ph.D., een expert op het gebied van proteïnesynthese en onderzoekswetenschapper aan het MIT, liet in een e-mail aan Margulis weten dat zij “deze zorgen absoluut deelt”.

“De mogelijkheid van bloedstollingsstoornissen en de mogelijkheid van sterilisatie zijn slechts een deel van het verhaal. Er zijn ook andere mogelijke langetermijneffecten van deze vaccins, zoals auto-immuunziekten en immuunontsnapping, waarbij de vaccins die worden toegediend aan mensen met een verzwakt immuunsysteem de mutatiesnelheid van het virus versnellen, zodat zowel natuurlijk verworven antilichamen als antilichamen die door het vaccin worden opgewekt niet langer effectief zijn”,  zei Dr. Seneff.

Topambtenaar EMA zegt dat EU-agentschap verband tussen AstraZeneca-vaccin en dodelijke bloedstolsels moet bevestigen

De CDC heeft desondanks vorige maand de injecties met het vaccin van Johnson & Johnson hervat, hoewel een Noorse regeringscommissie opnieuw heeft opgeroepen om de prik te staken. VAERS heeft vanaf maandag meer dan 4.400 sterfgevallen geteld na injecties met het COVID-19-vaccin. Het overlevingspercentage van het virus wordt geschat op 99,8%.

Haar conclusie: “We moeten onmiddellijk stoppen met het toedienen van COVID-vaccins, voordat we een echte pandemie creëren die we niet meer kunnen beheersen”.

Dr. Stephanie Seneff, Ph.D., een expert op het gebied van proteïnesynthese en onderzoekswetenschapper aan het MIT, liet in een e-mail aan Margulis weten dat zij “deze zorgen absoluut deelt”.

“De mogelijkheid van bloedstollingsstoornissen en de mogelijkheid van sterilisatie zijn slechts een deel van het verhaal. Er zijn ook andere mogelijke langetermijneffecten van deze vaccins, zoals auto-immuunziekten en immuunontsnapping, waarbij de vaccins die worden toegediend aan mensen met een verzwakt immuunsysteem de mutatiesnelheid van het virus versnellen, zodat zowel natuurlijk verworven antilichamen als antilichamen die door het vaccin worden opgewekt niet langer effectief zijn”,  zei Dr. Seneff.

De CDC heeft desondanks vorige maand de injecties met het vaccin van Johnson & Johnson hervat, hoewel een Noorse regeringscommissie opnieuw heeft opgeroepen om de prik te staken. VAERS heeft vanaf maandag meer dan Amerikaanse 4.400 sterfgevallen geteld na injecties met het COVID-19-vaccin. Het overlevingspercentage van het virus wordt geschat op 99,8%.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

VIROLOOG ONTHULT: TOENAME NIEUWE COVID-GEVALLEN DOET ZICH VOOR BIJ VOLLEDIG GEVACCINEERDE PATIËNTEN IN FRANSE VERPLEEGHUIZEN

 

Loading