SATANISCHE RITUELEN. Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Het klinkt absurd: elite figuren die tijdens Satanische rituelen kinderen verkrachten, martelen en hun bloed drinken om ze vervolgens ritueel te vermoorden. Is dit simpelweg een belachelijke complottheorie, of zit er meer achter? De waarheid is soms vreemder dan fictie. Soms is de waarheid gruwelijker en absurder dan menigeen zich kan voorstellen.

In veel eerdere artikelen schreef ik over een geheime Cabal die zich bezighoudt met Satanische rituelen. Getuigen die deze rituelen overleefden, vertellen over zaken die voor normale mensen bijna niet te bevatten zijn. Het zijn ongelooflijke getuigenissen, die veel mensen bij voorbaat van tafel vegen. Dit ongeloof is de Cabal’s grootste bescherming. Het is té grotesk, té extreem, té kwaadaardig en dermate grootschalig, dat gewone mensen zich niet voor kunnen stellen dat dit waar zou kunnen zijn.

De grootste denkfout om de praktijken van psychopaten te begrijpen, is te veronderstellen dat zij zijn zoals jij zelf bent. Dat psychopaten dezelfde moralen hebben en zij bepaalde grenzen nooit zouden overschrijden, omdat jij dat niet zou doen. Psychopaten hebben echter geen gewetensbezwaren en zijn bereid om alles te doen voor macht, rijkdom, status en uiterlijk. En aan het uiterlijk kun je een psychopaat niet herkennen. Vaak zijn het keurige mensen met voorbeeldige manieren in hun openbaar optreden. Ze hebben vaak meerdere gezichten.

In mijn onderzoek naar Satanisch ritueel misbruik moet ik helaas concluderen dat kindofferspraktijken daadwerkelijk bestaan. Mijn informatie komt niet alleen uit boeken en het internet, er zijn ook mensen, slachtoffers of insiders, die deze informatie persoonlijk aan mij hebben bevestigd.

Het grootste geheim van Hollywood

Hollywoodsterren staan erom bekend alles te doen om er zo jong, slank en sexy mogelijk uit te zien. We kennen de verhalen van extreme diëten, levensstijlen, plastische chirurgie en botox. Het grootste geheim is echter het drinken van Adrenochrome. Een peperdure drug, die niet alleen zorgt voor een high, maar ook een levenselixer is en een verjongend effect heeft. Mensen kunnen er tientallen jaren jonger uitzien dan ze werkelijk zijn.

Kunstenares Marina Abramovic is vooral bekend van haar Spirit Cooking, een vorm van ‘performing art’ waarin ze schlldert met bloed en verwijst naar Satanische rituelen en kannibalisme. Ze ziet er uit als een gemiddelde 40-jarige  maar je zou verwachten dat ze er als 73 jaar uit zou zien.     Gebruikt ze Adrenochrome?

Adrenochrome is een drug gemaakt van geadrenaliseerd bloed. Wanneer de donor extreme pijn en angst ervaart doordat het geterroriseerd wordt, reageert het lichaam van het slachtoffer door een enorme hoeveelheid adrenaline te produceren voor de fight or flight-reactie. Wanneer deze piek het hoogste is wordt het bloed afgetapt uit de halsslagader of uit de hersenen. Deze procedure kan meermalen herhaald worden, totdat het slachtoffer sterft aan de verwondingen of door uitputting. Hoe jonger de donor, hoe groter het verjongende effect is. Het bloed van jonge kinderen biedt de hoogste opbrengst.

Adrenochrome is online te koop

Nog steeds niet overtuigd dat dit daadwerkelijk plaatsvindt? Kijk dan naar het patent op Adrenochrome en het patentdocument uit 1985. Deze stond tot voor kort op naam van 3M. De drug is ook bekend onder de naam C9H9NO3, een weergave van de scheikundige formule. Er zijn zelfs wetenschappelijke studies gedaan hoe je adrenaline zo goed mogelijk kunt omzetten naar Adrenochrome.

Adrenochrome wordt verkocht op de zwarte markt, het Dark Web of gewoon onlineAdrenochrome.net biedt speciale bitcoins om online Andrenochrome te kopen via een afgeschermd gedeelte van het internet. “Adrenochrome (ADC) is een ERC20-token dat speciaal is ontworpen om de snelle, cryptografisch veilige internationale handel van de chemische verbinding Adrenochrome (C9H9NO3) te vergemakkelijken.”

Met deze ADC-cryptovaluta kunnen mensen het product ook op het internet, buiten het Dark Web kopen. Daarbij moet het IP-adres goedgekeurd zijn om toegang te kunnen krijgen. Op hun website staat: “Elke transactie op de Adrenochrome-blockchain brengt een kleine transactiekost met zich mee (“aderlating”), die automatisch wordt herbelegd in onze activiteiten met betrekking tot de wereldwijde inkoop, productie en distributie van Adrenochrome.”

“De inherente moeilijkheid van de toename en extractie van Adrenochroom, maakt het al lang een zeer exclusief product en het domein van vampirische elites.”

VAN DE WEBSITE ADRENOCHROME.NET

De productuitleg spreekt boekdelen: “Adrenochroom is de chemische verbinding met de moleculaire formule C9H9NO3 die wordt gesynthetiseerd door de oxidatie van adrenaline in de bloedbaan. Het is een krachtig verjongend, psychotroop elixer dat wordt geoogst uit de pijnappelklier van kinderdonoren.” (…) Het “wordt gesynthetiseerd door de oxidatie van adrenaline, afkomstig uit het bloed van menselijke kinderen.

“Adrenochroom is het puurste product op de markt, geoogst onder strikt gereguleerde voorwaarden uit onze internationale toeleveringsketen van kinderdonoren.” Kijk ook naar het glossy promofilmpje waarin men een peuter laat zien met de woorden ‘sourcing’ (inkoop), ‘harvesting’ (oogsten) en ‘trafficking’ (kinderhandel).

Een ritueel van duizenden jaren oud

Rituelen van bloedoffers gaan minstens terug tot het tijdperk van het oude Soemer en Mesopetamië en de tijd van de Annunaki. Ook in andere culturen hadden offertempels boorgaten en een klein kanaal waarmee het bloed van de offers in de tempel werd afgevoerd en verzameld. Duizenden jaren geleden gebeurde dit nog in het openbaar, maar na verloop van tijd ging deze praktijk ondergronds. Vaak letterlijk, aangezien dit vaak in de catacomben, kelders of in ondergrondse tunnels en DUMBS plaatsvindt.

Op antieke afbeeldingen is te zien dat offerrituelen in verschillende culturen plaatsvonden en het bloed ook opgevangen werd. Vandaag de dag is de symboliek die naar bloedrituelen verwijst in gebruik gebleven. Bijvoorbeeld de rode loper, dat een bloedspoor symboliseert. Ironisch genoeg is dat uitgerekend een symbool van Hollywood, waar veel sterren (en daders) verheerlijkt worden vanwege hun jonge uiterlijk.

In bovenstaande video worden verschillende aspecten van Adrenochrome besproken.

Ondergrondse Adrenochrome-laboratoria

Tempel op Jeffrey Epstein’s Little St. James eiland. Er zouden zeven verdiepingen onder de grond zitten die vanuit de lift in de ‘tempel’ bereikbaar waren.

Onder de tempel op Epstein’s eiland bevonden zich tunnels en ondergrondse ruimtes. Ook hier zou bloed voor Adrenochrome afgetapt zijn bij jeugdige slachtoffers. Vanuit Disney Land vertrok de Disney Cruise Line naar Little St. James Island. Zo kon men kinderen aanleveren zonder dat het zou opvallen. De boot kwam via een ondergrondse sluis direct uit bij de tunnels. Enkele maanden voor zijn arrestatie heeft Jeffrey Epstein tientallen miljoenen besteed om de hele boel vol te laten storten met beton.

Adrenochrome wordt echter ook op veel grotere schaal geproduceerd. Onder andere in DUMBS, Deep Underground Military Bases, die voor kort allemaal in handen waren van de Deep State en het Secret Space Program. Kinderen zitten daar in kooien en krijgen elektroshocks om de adrenalineproductie op gang te brengen. Er zijn ook andere methoden om het kind te terroriseren. Een dergelijk filmpje staat op de beruchte laptop van Anthony Weiner. Ook in Oost-Europa schijnen er grootschalige Adrenochromefabrieken te zijn. Het zijn altijd de kwetsbare kinderen, vaak maar niet uitsluitend, uit arme landen.

Adrenochrome kwam ook uit laboratorium in Wuhan

Met de arrestatie van Jeffrey Epstein, de strengere grenscontrole aan de Mexicaanse grens, de jacht op de MS13-bende en invallen in de DUMBS zijn de vaste aanleverroutes van Adrenochrome afgesneden. Het laboratorium 3B Scientific Corporation in Wuhan was een van de overgebleven leveranciers van Adrenochrome (klik cancel bij openen van link). In Wuhan vonden in 2019 toevallig ook de internationale Military War Games plaats. Vervolgens was de stad het epicentrum van het coronavirus-uitbraak, waarvan nu zelfs de mainstream media toegeeft dat het virus zeer waarschijnlijk afkomstig is van het P4 laboratorium in Wuhan.

Lady Gaga acteert als iemand die kinderen kidnapt en hun bloed aftapt. Fiction of een glamourized versie van een duistere waarheid? Kijk zelf naar de demo.

De vraag is of er een verband is tussen al deze zaken. In de Q-beweging circuleert het gerucht dat een bepaalde partij Adrenochrome besmet is met het virus, of zelfs met een andere virusstreng die traceerbaar is bij bloedonderzoek. Men speculeert dat dit de oorzaak zou zijn dat een opvallend hoog percentage sterren besmet is geraakt met het coronavirus. Er zijn vooralsnog geen bewijzen die dit bevestigen. Bovendien kunnen hooggeplaatste personen een besmetting ook veinzen om onder te duiken, of om een (huis)arrest te verbloemen.

Follow the White Rabbit, in Alice and Wonderland.

Playboy-oprichter Hugh Hefner leverde kinderen aan de elite in Hollywood. Er liepen tunnels onder zijn herenhuis naar geheime clubs. Later bleek dat hij voor de CIA werkte om belastend materiaal te verzamelen waarmee beroemdheden en politici gechanteerd werden.

“White Rabbits” is de naam voor kinderhandelaren.

Adrenochome wordt geproduceerd door een lab in Wuhan. Wanneer je de weergave van het Adrenochrome-molecuul kantelt lijkt het op een wit konijn.

Follow the White Rabbit

Een andere populaire meme in de Q-beweging is het gezegde “Follow the White Rabbit.” Dit kan meerdere betekenissen hebben. Het kan verwijzen naar het Playboy-logo als symbool voor een elite pedonetwerk waarin Hugh Hefner een centrale rol speelde. We zien deze konijnenoren terug bij elite seksclubsMK-Ultra seksslaven en in Satanische kunst. Kunstenaar Alex Podesta gebruikt veel witte konijnen in zijn kunstwerken, vaak taferelen die verwijzen naar kindermisbruik. Hij beeldt ook zichzelf af als volwassen ‘bunny’, dat een teken kan zijn dat hij zelf als kind misbruikt is.

De film Alice in Wonderland werd vaak gebruikt voor het programmeren van MK-Ultra-slachtoffers en sterren in ‘Hollyweird’. Alice (de slaaf) volgt het witte konijn (de handler) en krijgt de instructie “Follow the White Rabbit” om in het konijnenhol af te dalen. Het onderzoeken van de (alternatieve) waarheid wordt in de waarheidsbeweging ook wel omschreven als: “going down the rabbit hole” (afdalen in het konijnenhol). Waarbij je geen idee hebt hoe diep je zult gaan, hoe verreikend de info is en in welke bizarre en duistere wereld je terecht zult komen.

Wanneer je het Adrenochrome-molecuul kantelt lijkt het op een wit konijn. Het onderzoek naar Satanisch ritueel misbruik en de productie van Adrenochrome is een voorbeeld van ‘afdalen in het konijnenhol’. Het is een onthutsende waarheid waarbij men geconfronteerd wordt met de meest duistere kant van onze krankzinnige wereld. Het is hoe dan ook een overduidelijk teken van een doorgeslagen systeem van egoïstische hebzucht en machtswellust, waarvoor kinderen op grote schaal misbruikt worden.

Trump schreef al in 2012 een Tweet dat er iets aan mensenhandel gedaan moet worden.

Ik ben ervan overtuigd dat er operaties gaande zijn die het tij proberen te keren. Drugskartels en mensenhandelaren worden opgerold. DUMBS worden overmeesterd, kinderen worden bevrijd. Wellicht nog niet in de aantallen, omvang en met de snelheid die we graag zouden zien, maar het proces is wel in gang gezet. Wat je ook van Trump mag denken en welke twijfel je ook hebt ten aanzien van zijn ware rol, hij heeft zich vanaf het begin van zijn presidentschap hard gemaakt voor het stopzetten van kindermisbruik en mensenhandel.

Militaire operaties

Begin april 2020 kondigde president Trump grootschalige militaire operaties aan om de drugskartels op te rollen. In de persconferenties over de Covid-19-crisis spreekt hij regelmatig over een kwaadaardige “onzichtbare vijand.” Hij zinspeelde op “licht aan het einde van de tunnel” en het Paasweekend waarin een belangrijk doel zou zijn gehaald. Wat als hij het toen niet had over de corona-epidemie, maar over een andere onzichtbare vijand?

Volgens journalist Timothy Holmseth, die zegt onderdeel te zijn van het Pentagon Pedophile Task Force, speelt ook Melania Trump een prominente rol in de strijd tegen kinderhandel. Met Pasen las Melania het verhaal “The Little Rabbit” voor, dat gaat over een wit konijn dat gered wordt, onderdak vindt en uiteindelijk naar huis gaat. Toeval? Dat doet me denken aan Q: “Do you believe in coincidenses?” (Geloof jij in toeval?).

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

  

 

Loading