Open brief aan Hugo de Jonge Amsterdam 11 April 2021

Hugo,

Facebook heeft mij gevraagd mijn brieven aan jou en andere criminele politici ietwat te kuisen. Ze vinden mij een beetje te grof met mijn teksten.  Ach ja, we zijn door jou en jouw vriendjes al zóveel vrijheden kwijtgeraakt, daar kan de vrijheid van meningsuiting ook nog wel bij.

Veel mensen vragen zich af waarom ik vind dat we niet in een pandemie zitten. Ze kunnen het natuurlijk net zo goed aan jou vragen, maar jij liegt daar altijd over en daarom doe ik het even. Van een pandemie is sprake, wanneer vanwege een ernstige ziekte, overal ter wereld massaal mensen dood op straat neervallen. Nu hebben we natuurlijk best hele verschrikkelijke ziektes, maar in een pandemie zitten we dus absolúút niet.

Kijk, dit virus dat jullie altijd gigantisch opblazen blijkt zó ongevaarlijk, dat het RIVM en de WHO het sterftecijfer héél recent nog naar beneden hebben bijgesteld. Nu is het vergelijkbaar met een milde griep. Niet door mij verzonnen Hugo, het is officieel!

Heb je nog bij ze geprotesteerd? Want straks krijg je dat testen, de maatregelen en het vaccin er niet meer doorheen en dat zou toch kut zijn voor al jullie plannetjes. Ik begrijp ze wel hoor, ze zijn bang voor Reiner Fuellmich. Die is met ondersteuning van duizenden medisch specialisten en andere advocaten bezig een 2e Nuremberg Tribunaal te starten en zijn ze natuurlijk hartstikke aansprakelijk voor de enorme schade die jullie wereldwijd hebben aangericht. Nu heb je eigenlijk alleen nog de PCR test, maar zo’n beetje de hele wereld weet inmiddels, dat het godsonmogelijk is om daarmee vast te stellen of iemand ziek is. Hahaha en nu?

Stop toch met die onzin man, het net sluit zich en het is nog een kwestie van tijd voordat jullie worden ontmaskerd. Stap je eruit, dan krijg je misschien toch niet de doodstraf die je eigenlijk verdiend en dat is toch mooi meegenomen? Je hebt kinderen man!

Nou hier laat ik het bij. Valt best mee toch, zo’n kort en vriendelijk briefje? En hé Hugo, kan je nog een beetje van de coke afblijven? Vroeg ik me af.

Nou de mazzel Hugo, ik spreek je,

Ron Kuiper

P.s. niet alleen Reiner is tegen jullie bezig trouwens, van een aantal landen is het leger zich aan het richten op hun criminele regering. De macht moet namelijk terug naar de bevolking.

Loading