Prof. Capel luidt noodklok:

 

De booster is bloedlink’

De booster is bloed- en bloedlink, zegt emeritus hoogleraar Pierre Capel. “Het zijn nano particles, vetdruppeltjes die geen specificiteit hebben, waarmee zij een cel in komen. Dus als zij eenmaal door het lichaam gaan, kunnen zij zich overal aan binden,” legt hij uit in een nieuwe video.

Ze binden zich vooral aan bloedvatwanden, maar ook in organen, hersenen en zenuwen. De vetdruppeltjes versmelten met de cel en brengen daarmee het mRNA naar binnen, waarna het spike-eiwit wordt gemaakt.

Het spike is het toxische element van de hele infectie. Het reageert via het eiwit ACE2 met een heel essentieel hormoonsysteem en met het stollingssysteem, met de bloedplaatjes. En het verstoort heel erg veel, aldus Capel.

Heel merkwaardig beeld

Het gevolg is dat er overal stolseltjes optreden, waar de bloedplaatjes voor worden gebruikt. Dat zorgt ervoor dat elders in het lichaam te weinig bloedplaatjes voorradig zijn, waardoor je juist bloedingen krijgt. “Dat is een heel merkwaardig beeld wat je normaal niet ziet: trombose en bloeding tegelijk. Leuk hoor.”

Daarnaast gaat het immuunsysteem eigen cellen aanvallen omdat daar het spike-eiwit op zit. Als dat in je spieren gebeurt, zie je verlammingen. “Eric Clapton is daar een voorbeeld van.”

Je kunt ook ontstekingen in de aorta krijgen, maar ook in het hart zelf. “Overal treden ontstekingsreacties op en dat geeft zware beschadigingen,” benadrukt Capel.

Het is verschrikkelijk

De oversterfte die niet aan corona gerelateerd is, bedraagt meer dan 40 procent, zegt de emeritus hoogleraar. “Ja, waar zou dát nou vandaan komen?”

“In vijfjarige kinderen die in ontwikkeling zijn, ga je beschadigingen aanbrengen die niet meer terug te draaien zijn? Het is verschrikkelijk,” zegt hij.

“Je beschadigt je lijf op een geweldige manier, je beschermt niet tegen de nieuwe varianten, maar helpt de nieuwe variant wat vervelender te zijn. Waarom zouden we boosteren?”

Loading