Massale gevallen van bijwerkingen van vaccins blazen EMA-databank op

Er wordt veel gevaccineerd, maar bijwerkingen doen zich voor in een ongekend tempo en met een ongekende frequentie. Het beste bewijs hiervoor komt uit de databank van het Europees Geneesmiddelen-bureau (EMA) zelf: Het kan de overvloed aan gegevens al na vier maanden niet meer verwerken, bericht tkp.at.

Het EMA-systeem kan niet meer dan 199.801 lijnen produceren. Dit betekent dat de gegevens van vóór 06 maart 2021 bij AstraZeneca zijn afgekapt. Men moet werken met back-ups van oude bestanden en de afgeknipte gegevens toevoegen. Hebben we meer bewijs nodig dat dit een ongekend experiment is? Hun eigen systemen kunnen de hoeveelheid gegevens niet meer aan.

Het inmiddels tot Vaxzevria omgedoopte serum is sinds 29 januari 2021 voorwaardelijk goedgekeurd door het EMA. De eerste vermelding in de lijst van de EMA-databank dateert echter van 11 januari 2021.

Op 19 mei 2021 vermeldt de EMA-site alleen al voor het AstraZeneca product meer dan 220.000 vermoedelijke bijwerkingen.

Indien u meer informatie wenst over de individuele verdachte gevallen, kunt u gebruik maken van de zogenaamde Line-Listing. Er wordt één regel gegeven voor elke getroffen persoon. De lijst kan worden uitgevoerd als een Excel- of csv-bestand. Juist, deze lijsten zijn beperkt tot 199.801 regels.

Maar de andere preparaten zijn niet veel beter en in het geval van de sterfgevallen presteert BioNTech/Pfizer zelfs slechter, zoals hier in de tabel te zien is:

18.05.2021 – Verdachte gevallen – Verdachte Sterfgevallen

In totaal zijn er dus al 420.007 vermoedelijke ongewenste voorvallen en 7.207 vermoedelijke sterfgevallen in de databank. De tabel bevat zowel gevallen uit de EU/EER als gevallen daarbuiten, aangezien farmaceutische bedrijven verplicht zijn ernstige bijwerkingen van geneesmiddelen uit andere regio’s in de EMA-databank in te voeren.

Duitse artsen en apothekers steunen niet langer meer de inentingscampagne: geen informatie over risico’s voor Corona-gevaccineerden

Er zij op gewezen dat volgens de Oostenrijkse farmaceutische vereniging Pharmig slechts 6% van de gevallen wordt gemeld. Er waren en zijn dus aanzienlijk meer bijwerkingen, ernstige verwondingen en sterfgevallen dan in de databank is opgenomen.

Van bijzonder belang zijn echter de verdachte gevallen in de EU/EER in verband met de doses die worden toegediend bij “de uitvoering van klinische proeven met geneesmiddelen voor menselijk gebruik die geheel of gedeeltelijk uit genetisch gemodificeerde organismen bestaan voor de behandeling of preventie van Coronavirus-ziekten”, zoals in een EU-verordening over dit onderwerp wordt gesteld.

gemelde Verdachte gevallen EMA 2021, uitgelezen 17.05.2021

Uit de tabel blijkt dat het product van Pfizer één verdacht sterfgeval per 45.872 vaccinaties heeft. AstraZeneca doet het zelfs nog beter met 1 op 56.818 en Moderna met 1 op 63.348. Aangezien altijd twee doses worden gevaccineerd, heeft Pfizer 1 sterfgeval per 23.000 personen, AstraZeneca 1 op 28.000 en Moderna 1 op 32.000. De cijfers zijn echter aanzienlijk slechter, omdat lang niet alle gevallen worden gemeld.

De leeftijdsverdeling van ongewenste voorvallen en sterfgevallen verschilt aanzienlijk van die voor ziekten en sterfgevallen door infecties.

We zien in de Pfizer-gegevens dat het leeuwendeel wordt gevonden tussen 18 en 64 jaar, terwijl in het geval van Covid-19 infecties de sterfgevallen bijna volledig boven de 65 zijn, evenals de ziekenhuisopnames.

De gegevens uit Oostenrijk laten zelfs een absolute concentratie zien van 58% van het totaal aantal gevallen van ongewenste bijwerkingen, vergeleken met 0% van het aantal sterfgevallen als gevolg van Covid-19 infecties in de leeftijdsgroep 18 tot 44 jaar.

Leeftijdsverdeling van de personen met vermoedelijke bijwerkingen / Bericht over meldingen vermoedelijke bijwerkingen na Covid-19 injectie

Met andere woorden, voor mensen onder de 65 hebben vaccinaties weinig zin. Onder de 50 doen ze vrijwel zeker meer kwaad dan goed. Wat er nu gebeurt, is dus een massale schending van de beginselen van de geneeskunde (“first do no harm”) en de Neurenbergse Code van 1947. De farmaceutische lobby heeft de overhand gekregen.

Frontnieuws, 22 mei 2021

Loading