Aan alle tweede Kamerleden.

L.S.,

2020 was het jaar van het verraad.

Het volk dat verraden is door vele Kamerleden.

Kamerleden die niet nadenken over de gevolgen en Mark Rutte, Hugo de Jonge en Ferdinand Grapperhaus als een mak schaap volgden.

Het gevolg is dat er vele ouderen in verzorgingshuizen vereenzaamden en een eenzame dood stierven.

Vele hardwerkende mensen zagen hoe hun bedrijf door regeringsbedrog failliet ging.

De angstcampagne van deze criminele regering heeft voor een tweedeling van het volk gezorgd.

Dat bedoelde maatregelen niets met volksgezondheid te maken hebben, is evident.

Immers als je weet dat mondkapjes schijnveiligheid bieden en vervolgens verplicht je het volk deze te dragen, dan gedraag je je als een crimineel.

Als je weet dat de Infection fatality rate, niet of nauwelijks een kwart procent is en je blijft mensen angst inboezemen en je strooit met lock downs, dan is dat een criminele activiteit.

Dat de volksleiders en ook vele volksvertegenwoordigers helaas te dom zijn om door te hebben wat er werkelijk aan de hand is, is kennelijk ook een feit.

Onze regering rolt, net als in andere landen gebeurt, een agenda uit.

Gewoon al het feit dat bijvoorbeeld het Slotervaartziekenhuis niet werd gered door deze bedrieglijke regering met een paar miljoen, maar dat er wel opeens 90 miljard aan steunpakketten was, moet toch zelfs de meest ingeslapen volksvertegenwoordiger de ogen doen openen.

Nu zijn er miljarden uitgegeven aan vaccinaties.

Vaccinaties van een bedrijf, namelijk Pfizer, waarvan bekend is dat zij al meerdere veroordelingen achter de rug hebben.

En of deze misdaden tegen de menselijkheid nog niet genoeg ellende heeft veroorzaakt, wordt er nu, middels chantage, druk uitgeoefend op de bevolking om zich met dat gif te laten inenten.

De NPO zou moeten bezuinigen maar omdat de NPO braaf de leugens verspreidt die zij opgelegd krijgen van de regering, werd de NPO beloond met een grote som geld.

Dagelijks worden mensen voorgelogen middels TV en/of radio.

Dagelijks worden mensen geïntimideerd door domme gezagsdragers die niet doorhebben dat zij de toekomst van zichzelf en hun nabestaanden aan het ondermijnen zijn.

Mensen van goede naam en faam zoals emeritus-hoogleraar Pierre Capel, dr. Elke de Klerk en nog vele anderen krijgen geen podium en worden weggezet als complotdenkers of idioten.

In maart zijn er de tweede Kamerverkiezingen.

Als deze eerlijk zouden verlopen, dan is het afgedaan met de huidige bedrieglijke regering en worden zij af geserveerd.

Ik hoop dat de nog wel betrouwbare Kamerleden, want die zij er gelukkig ook, inspanningen zullen verrichten om de verkiezingen op een betrouwbare wijze te laten verlopen.

De waarheid kun je uitstellen, doch nooit afstellen.

Hans Wortel, 2 jan. 2021

Loading