Frank Ruesink (Rotterdam)

Frank Ruesink

8ihh341ingsor3i0u0c07  ·

DE KOGELS KWAMEN GISTEREN UIT DEN HAAG

Lieve FB volger,

Met verbijstering heb ik gisteravond naar de beelden gekeken hoe mijn medemens werd neergeschoten in Rotterdam. Ik vind het huiveringwekkend dat het tot dit punt heeft moeten komen.

Mijn gedachten en compassie gaan uit naar de vrienden en de familie van iedereen die gisteren is neergeschoten en dus zeker ook naar Marco in het ziekenhuis.

Natuurlijk schieten woorden tekort omdat het persoonlijke leed te groot is. Toch moet ik na alle acties van de afgelopen maanden uitdrukking geven aan mijn gevoelens.

Laat ik direct met de deur in huis vallen, mijn grootste walging gaat uit naar politici vanuit Den Haag: https://tinyurl.com/5fd6suxw

Politici die direct klaar stonden om de mensen in Rotterdam te veroordelen.

Politici, die met boter op hun hoofd blijven kiezen om de wet van oorzaak en gevolg steevast te ontkennen. Het zijn deze politici die mede-verantwoordelijk zijn voor de enorme verdeeldheid en polarisatie in het land.

Het zijn deze politici, die zich net zoals tijdens de Mexicaanse Griep volledig hebben laten inpakken door de media en de belangenbehartigers van de farmaceutische industrie: https://tinyurl.com/yeak7ytc

Het zijn deze politici, die nooit het politiegeweld tegen coronademonstranten hebben veroordeeld: https://tinyurl.com/5f5pup7l

Het zijn deze politici, die wegkeken toen deze vreedzame jonge gast op het Museumplein op zijn rug werd geslagen: https://tinyurl.com/4n6x2vnu of hoe deze man werd mishandeld door een politiehond op het Malieveld: https://tinyurl.com/56u22c9j

Het zijn deze politici, die het ok vinden als een minister nul begrip toont voor mensen met een niet chemische gezondheidsvisie: https://tinyurl.com/3kct6fju

Het zijn deze politici, die het ok vinden dat twee zogenaamde leiders het volk toespreken als kleine kinderen doorspekt met manipulatieve NLP technieken: https://tinyurl.com/pkwvbthw

Het zijn deze politici, die het ok vinden als de uitsluitingsgeschiedenis zich wederom voltrekt.

Deze politici hebben hun macht niet aangewend om de eenheid te bewaren in het land. Deze politici hebben hun macht aangewend om mensen middels psychologische oorlogsvoering angst aan te jagen: https://tinyurl.com/2wz8zrfc.

Waar in het verleden de kogel van links kwam, kwamen voor mij de kogels van gisteren uit Den Haag en het zou alle volksvertegenwoordigers passen om dit weekend eens in de spiegel te kijken.

Zich te onthouden van veroordelingen van mensen, die zij behoren te dienen. Zich te distantiëren van verdere polarisatie.

En zich vanaf volgende week volledig in te zetten voor het herstellen van het respect, het begrip voor de mensen, die tegen uitsluiting zijn en zich niet willen verbinden met een experimenteel product van een zeer onethische industrie.

Met gezonde groet,

Frank Ruesink

Ps 1: Sven van Video in Verzet respect en bedankt voor je moedige camerawerk van gisteravond.

Ps 2: Ondanks dat de WWD van vandaag op de Dam is gecanceld, ga ik vanmiddag wel naar Amsterdam. Ik ga om 14:00 uur bloemen neerleggen voor alle slachtoffers van politiegeweld van de afgelopen maanden.

Ps 3: Dit laatste is een statement van mijn kant, die bij mij past als onderdeel van de Nederlandse geweldloze beweging, die zich al maanden inzet voor de gewenste systeemverandering.

 

Loading