Gedagvaard door…….; stichting Recht Oprecht  (Advocaat Arno van Kessel). 9 for news

NineForNews.nl

15 jul 2023

De stichting Recht Oprecht faciliteert een gerechtelijke procedure voor de rechtbank in Leeuwarden waarbij zeven eisers met coronavaccinatieschade 17 gedaagden – waaronder de Nederlandse overheid, demissionair premier Rutte, Bill Gates en Albert Bourla – civielrechtelijk aanspreken voor hun schade. De zaak wordt behandeld door advocaat Arno van Kessel.

Deze procedure is de eerste procedure ter wereld waarbij de eisers uitgebreid en onderbouwd uiteenzetten dat Covid-19 geen ziekte is, maar onderdeel is van de Great Reset. Ieder van de gedaagden wordt door de eisers hoofdelijk en in privé aangesproken vanwege de door de eisers gestelde deelname aan dit project.

De eisers stellen dat de gedaagden in persoon en als groep opzettelijk onrechtmatig hebben gehandeld, waardoor de eisers aanzienlijk schade lijden.

16 personen en de Staat der Nederlanden

De stichting heeft inmiddels meerdere gesprekken gevoerd met de slachtoffers van deze overheid en met de advocaten die in opdracht van de slachtoffers en eisers de bodemprocedure tegen vele kopstukken van de overheid en aan de overheid gelieerde instellingen hebben voorbereid. De bodemprocedure zal spoedig voor de rechtbank worden gestart.

In de bodemprocedure worden in totaal 16 personen en de Staat der Nederlanden gedagvaard.

Grootste gerechtelijke bodemprocedure tegen het systeem ooit

Stichting Recht Oprecht heeft in het hele land op veel plaatsen haar verhaal kunnen doen. Alle bijeenkomsten waren overweldigend. Het heeft de stichting laten zien dat heel veel landgenoten snakken naar Recht Oprecht.

De stichting spreekt van ‘de grootste gerechtelijke bodemprocedure tegen kopstukken van het systeem ooit’. “In geen enkel land dat zich – zonder toestemming van het volk – heeft aangesloten bij de WHO is tot op heden een civielrechtelijke bodemprocedure gestart tegen kopstukken van het systeem, die bij heel veel landgenoten enorme (letsel)schade hebben aangericht.”

Lees hier de dagvaarding.

Loading