Non scholae sed vitae discimus.

De Romeinse filosoof Seneca, schreef aan zijn vriend Lucilius “Wij leren niet voor school, maar voor het leven”.

Prachtig verwoord en volkomen waar, alhoewel deze waarheid door velen ontkend wordt.

Kijk naar onze leiders. Veelal hoogopgeleid en veelal als gevolg van die opleiding, een goedbetaalde baan, bijvoorbeeld in de politiek.

Maar intelligentie heeft niets met een titel of hoge opleiding te maken. Als je afgestudeerd bent in een bepaald “vak”, dan wil dat nog niet zeggen dat jouw kijk op de wereld helder en reëel is.

Onze politici hebben bewezen dat zij gemakkelijk inzetbaar zijn voor het uitrollen van een agenda. Mark Rutte, Hugo de Jonge en Ferdinand Grapperhaus voeren een opdracht uit, wellicht in de veronderstelling dat zijzelf, als het plan ten volle is uitgevoerd, het er goed vanaf zullen brengen.

Dat die, in verhouding, zeer kleine groep psychopaten waaronder de Rothschild ’s en de Rockefeller ’s een “agenda” hebben waarin dit soort onbenullen slechts een “tijdelijke uitvoerende rol” hebben, hebben zij niet door. Dat die agenda al heel oud is en zorgvuldig reeds jarenlang is voorbereid, doen zij af als onzin.

Maar bedoelde politici zijn niet de enige schuldigen aan de situatie waarin burgers verkeren. Bedenk dat wij, het volk, belasting betalen en dat politici een riant inkomen genieten van dat belastinggeld. En toch laten wij het gebeuren dat diezelfde politici ons onderdrukken en bestelen.

Oscar Wilde verwoordde “Democratie betekent eenvoudig het ranselen van het volk door het volk voor het volk”.

De Duitse nazi-politicus Joseph Goebbels wist hoe mensen te manipuleren en zei; “Vertel een leugen vaak genoeg, luid genoeg en lang genoeg en het volk zal het gaan geloven”. En dat is precies wat er aan de hand is. Wat Rutte en zijn medeplegers doen is precies hetgeen Goebbels verkondigde.

Natuurlijk weten Rutte en zijn handlangers wel dat de Infection Fatality Rate van Covid-19 nauwelijks een kwart procent is. Natuurlijk weten Rutte en zijn handlangers dat de opgedrongen vaccinatie, gentherapie is. En ook weten zij dat “informed consensus” een “tool” is om verantwoordelijkheid te ontlopen. Immers de leveranciers van de gifspuit, worden, ook bij ernstige gevolgschade waaronder de dood, niet vervolgd.

Maar evenwel, komen zij heel ver en houden de burgers lang vast in hun angstgreep met als doel het uitrollen van de hen opgelegde agenda.

De uitspraak “Een druppel wijsheid is meer dan een vat geleerdheid” is volkomen waar. Intelligente is het vermogen om zelf verbanden te leggen en niet schaapachtig de kudde te volgen…..

Maar is er licht aan het einde van de tunnel?

Jazeker, dat is er.

Advocaat Reiner Fullmich bereidt, middels een wereldwijde lawsuit, een Neurenberg 2.0 tribunaal voor.

Zij die zich schuldig hebben gemaakt aan het plegen van misdaden tegen de menselijkheid, zullen zich moeten verantwoorden.

Ik kan haast niet wachten,

Hans Wortel   6 mei 2021

Loading