“Vaccins” bevatten Ebola, Marburgvirus,

Binnenlandsche Bataafsche Courant

 Universiteit Stockholm ontdekt: “Vaccins” bevatten Ebola, Marburgvirus, veroorzaken AIDS en verwoesten menselijk DNA “in the process”.

15 NOVEMBER 2021 / ADMINISTRATOR

De Finse natuurgeneeskundige Ariyana Love zegt dat er nieuw onderzoek uit Spanje is dat het idee ondersteunt dat ten minste sommige partijen van het coronavirusvaccin grafeenoxide bevatten. Ze vertelt Stew dat grafeenoxide specifiek is toegevoegd als een manier om nanotechnologie in de cellen van de gevaccineerden te brengen, evenals componenten van Ebola en het Marburgvirus. De injectie moet in het spierweefsel worden gespoten om te voorkomen dat de geïnjecteerde binnen enkele minuten dood neervalt. In de gevallen dat dat wel is gebeurd, kunnen we ervan uitgaan dat de in de haast opgeleide uitzendkracht-student/injecteur niet goed gemikt heeft en het gif direct de bloedbaan is ingespoten.

ambassadorlove.wordpress.com

EPIGENETICA: vaccins verwijderen menselijke genen en transfecteren cellen met Ebola / Marburg

13-16 minuten

Door Dr. Ariyana Love

Stockholm University heeft zojuist een wetenschappelijke horror vrijgegeven. Het “spike” -eiwit in de Covid-19 “vaccins” dringt de cellen van de gevaccineerden binnen, bereikt de celkernen en schaadt het vermogen van uw cel om beschadigd DNA te repareren.

De farmaceutische “vaccins” leggen de genen die verantwoordelijk zijn voor DNA-reparatie het zwijgen op en verwijderen ze voor altijd  bij mensen.

Ik deed opnieuw mee aan Stew Peter’s Show, om deze schokkende ontdekking op Red Voice Media te verduidelijken.

Johnson & Johnson gebruikt Adenovirus 26  (Ad26) in zijn vaccin. J & J geeft openlijk toe dat hun Ad26-vector “je cellen codeert om een spike-eiwit te produceren”, maar ze vertellen je niet dat ze ook je genen verwijderen.

Het Amerikaanse patent #20140017278  voor Adenovirus 26 en 35 Filovirus, stelt openlijk dat het je cellen codeert met de chimere eiwitten Ebola en Marburg.

“Het antigeen eiwit van het filovirus is meestal een glycoproteïne van een Ebolavirus of een Marburg-virus.”

De J&J Adenovirus 26 vector verwijdert uw E1 gen. Het patent stelt ook dat het het E1-gen in mensen verwijdert. Dit staat bekend als het  X-chromosoom. Het E1-gen is nodig voor nauwkeurig en onmiddellijk herstel van beschadigd DNA. Deletie van dit gen is dodelijk.

E1-gendeletie veroorzaakt  embryonale letaliteit,  wat permanente steriliteit voor mannen en vrouwen betekent. Het veroorzaakt lactaatacidose bij kinderen, wat het gebrek aan zuurstof in het bloed is. E1-gendeletie  veroorzaakt snelle kankergroei,   trombose en de  stolling van het bloed,  wat leidt tot klontering. Bloedstolling is de belangrijkste reden waarom mensen sterven aan de Covid-vaccins.

E1-gendeletie veroorzaakt mitochondriaal DNA-geassocieerd syndroom, een proces van glucosemetabolismedeficiëntie dat bestaat bij verschillende ziekten zoals Alzheimer, epilepsie, diabetes-geassocieerde cognitieve achteruitgang en ernstige neurologische aandoeningen zoals  het syndroom van Leigh. Er is een progressief verlies van mentale cognitie en resulteert meestal in de dood binnen  twee of drie jaar, meestal als gevolg van  respiratoire insufficiëntie.

Zonder jeE1-gen zullen je cellen letterlijk zelfmoord plegen.

Amerikaans patent #10695417 is de Human Adenovirus 5-vector die E1- en E2B-gendeleties bevat. De Adenovirus 5 vector wordt  gebruikt in Sinovax  en het  codeert de cellen met Ebola Glycoproteïne. Glycoproteïne -41 en glycoproteïne -120 zijn  HIV virale vacht Eiwitten en Glycoproteïne speelt een sleutelrol in de voortplanting.

Sinovac wordt gebruikt in China, Chili, Brazilië, Turkije en de Filippijnen.

De Adenovirus 5 vector is ontwikkeld door gain-of-function onderzoek.

Het uitschakelen van het E2B-gen veroorzaakte sterilisatie bij mannelijke muizen.

U kunt het chimere boodschapper-RNA van het Lentivirus en de Adenovirus 5-vectoren of Baculoviridae online bestellen bij Thermo Fischer,voor recombinante cross-species genomics (klonen).

Thermo Fischer legt uit hoe het Adenovirus 5 zich richt op en binnendringt in de bronchiale epitheelcellen  (longen) en de E3- en E4-genen verwijdert, waardoor opzettelijk het syndroom van Sjögren wordt geïnduceerde, wat langdurige auto-immuniteit (AIDS) is.

Verlies van uw E4-gen verwijdert uw cognitieve functie. Verwijdering van uw E3-gen, degenereert uw hersenen, veroorzaakt dementie, geleidelijk verlies van geheugen, beoordelingsvermogen en het algehele vermogen om te functioneren.

Hier is een studie die beschrijft hoe je het E3-gen uitschakelt.

De knock-out van deze genen beïnvloedt de vochtproducerende klieren van je lichaam. Het is niet het “spike-eiwit” dat ervoor zorgt dat het bloed van de gevaccineerden stolt, het is het gen-uitschakeling (deletie). Zonder vocht stolt je bloed.

Adenovirus 5 verandert ook de celsignaleringsroutes en leidt tot lymfoom als gevolg van vernietiging van het immuunsysteem. Dit zorgt ervoor dat kankers groeien en het bloed stolt.

Dit is het bewijs dat ze de volgende “pandemie” creëren met dodelijke injecties die geleidelijk AIDS zullen induceren in de geïnjecteerde massa’s mensen door middel van gendeletie.

Het farmaceutische kartel heeft niet alleen Ebola en Marburg in mensen geïnjecteerd, maar ze transfecteren ook de cellen van mensen met deze catastrofale chimere pathogenen. De gevaccineerden zullen de rest van hun leven vechten tegen chronische infecties en levenslange handicaps, terwijl de cellen van de gevaccineerden zich voortdurend vermenigvuldigen met de synthetische genetische sequenties van Ebola en Marburg totdat het hen doodt, tenzij ze  continu ontgiften.

Het immuunsysteem van de gevaccineerden daalt elke week met 5% volgens een recente studie van de Britse regering. Iedereen die 30 jaar en ouder is, heeft tegen Kerstmis geen immuniteit meer. Maar dat is nog niet alles.

Naarmate de cellen van de gevaccineerden Ebola- en Marburg “spike-eiwitten” repliceren en hun cellen vervallen en sterven, zullen ze de chimere ziekte via transmissie door de hele bevolking afwerpen. Daarom is het cruciaal voor de ongevaccineerden om ook continu te ontgiften.

Volgens een verklaring van de Britse regering van de NIH bevinden we ons momenteel in een fase III klinische studie op  mensen die de Adenovirus 5-vector  gebruiken  om “Covid-19 te bestrijden” die begon op 22 januari 2021.

“Dit is een wereldwijde fase III klinische studie om de werkzaamheid, veiligheid en immuogeniteit van Ad5-nCoV te evalueren, vervaardigd door Cansino en Beijing institute of biotechnology bij gezondheidsvolwassenen van 18 jaar en ouder.”

Dus de Britse regering werkt samen met de Chinese Communistische Partij (CCP) om mensen uit te roeien.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) publiceerde ook op hun website dat we ons in een ebolavaccin fase III klinische proef bevinden, maar later hebben ze dat van hun website verwijderd.

DE WHO heeft gepubliceerd dat we ons in een ebolavaccin fase III klinische studie bevinden

Virussen zijn nog steeds een onbewezen theorie. Gezien de vooruitgang in wetenschappelijke laboratoriumapparatuur en gezien het feit dat we nanotechnologie kunnen observeren onder microscopie en spectroscopie, zou iemand me alsjeblieft kunnen uitleggen waarom we nog steeds geen virus kunnen identificeren? Zou germ theory de grote farmacopee kunnen zijn in de moderne geneeskunde en  terreintheorie  de relevantere waarheid?

Overheden verbeterden de overdraagbaarheid in de lucht bij zoogdieren (mensen) van zeer virulente vogelgriepstammen. De geschiedenis van het overdraagbaar maken van pathogenen gaat minstens terug tot de synthese van levensvatbare influenza H1N1  uit 1918. Overigens werd de varkensgrieppandemie van 2009  ook veroorzaakt door inenting met behulp van de H1N1 vaccin. Dit is dus niets nieuws onder de zon.

Sinistere schaduwregeringen hebben de natuur bewapend, ziekten geproduceerd door vaxxine-injectie en mensen genetisch gemanipuleerd voor ten minste de afgelopen 100 jaar. Maar waar haalden ze deze technologie van halen om het te doen?

De Amerikaanse National Library of Medicine onthulde iets interessants. De ‘onzichtbare miltvuur’ van de USSR is een Gain-of-Function biowapen dat is gemaakt door een “buitenaards gen”  in Bacillus anthracis (bacteriën) te introduceren. Zo maakten ze Anthrax. Ze gebruikten een  buitenaards gen en genetisch veranderde bacteriële immunologische eigenschappen om een dodelijke ziekteverwekker voor mensen te produceren. Waar haalden ze een buitenaards gen vandaan? Een UFO-crash misschien? Onderhandelingen met  andere wezens? Joost mag het weten.

De Amerikaanse regering test deze kiemoorlogstechnologie sinds de jaren 1950 op haar eigen militaire troepen, met behulp van Adenovirus 4-, Ad5- en Ad7-vectoren met HIV-codering Envelope  (clade C.1086). De Ad7-vector die in enterische capsules wordt geleverd, wordt sinds de jaren 1970 gebruikt om Amerikaans militair personeel te “vaccineren”  “tegen ademhalings- en gastro-intestinale aandoeningen”.

Apenpokken worden ook gemaakt van dezelfde bacteriële ziekteverwekkers als Ebola en Marburg. Ebola en Marburg kunnen negen van de tien mensen doden die het besmet. Hoewel dit niet echt een infectie is, is het transfectie  (menselijk klonen).

Ebola en Marburg veroorzaken hemorragische koorts  (VHF). Ze beïnvloeden tegelijkertijd meerdere orgaansystemen in het lichaam en kunnen gepaard gaan met een bloeding. Deze ziekteverwekkers veroorzaken hoge koorts, koude rillingen, spierpijn en braken. De patiënten verergeren snel totdat ze bloeden uit elke opening in hun lichaam, inclusief naaldpunctiewonden. Ze sterven meestal binnen 1-3 dagen.

Bill en Melinda Gates zeggen op hun Gavi-website te verwachten dat de volgende pandemie een Marburg-uitbraak zal zijn. Deze twee paragnosten of  psycho’s  beweren ook dat Ebola en Marburg worden gedragen door Afrikaanse Groene Apen.

De leugenfabriek CDC beweert  dat mensen “Ebola Virus disease” kunnen krijgen door direct contact met een besmet dier (vleermuis of niet-menselijke primaat). Ze halen de zoveelste streek met ons uit! Nog nooit in de geschiedenis van de geneeskunde heeft een dierziekte mensen geïnfecteerd! De enige mogelijke manier om een mens ziek te maken met een dierziekte is door middel van cross-species genomics met behulp van Adenvirus of mRNA en nanotechnologie.

Poliovaccins die in de late jaren 1950 en vroege jaren 1960 werden gebruikt, waren opzettelijk besmet met een  bacteriële  ziekteverwekker genaamd het “Simian Virus” 40 (SV40) aanwezig in apenniercellen. De Simian Virus wordt gebruikt voor het infecteren van mensen. Het werd  “per ongeluk toegediend aan mensen”  via Poliovaccins.

Het “Vaccinia-virus” is vergelijkbaar met het “pokkenvirus” maar het komt toch niet van nature voor. Scientific Direct meldde  dat “gevaccineerde naar vee en vee-naar-mens transmissies plaatsvonden op boerderijen”, wat bewijst dat de overdracht van pathogenen tussen dierlijke op menselijke soorten wordt gedaan door genetische manipulatie en toegediend via vaccins.

Het uitschakelen van de E1- en E3-genen is noodzakelijk bij het transfecteren van kruisingssoorten  om de ziekteverwekker te laten repliceren. De Vaccinia-ziekteverwekker is op grote schaal gebruikt om veel verschillende soorten chimere eiwitten te produceren, waaronder HIV-1 en codeert voor ongeveer 250 genen.

Ebola en Marburg zijn GAIN-and-Loss-of-Function biowapens en beide zijn gemaakt met behulp van de “Green Monkey disease”, een chimere ziekteverwekker die u online kuntkopen!

Adenovirus’ zijn van menselijke/apen kloon oorsprong en worden gebruikt met chimere Lentivirussen, evenals de Filovirussen. Natuurlijk zijn dit geen echte virussen! Alle Adenovirussen en boodschapper-RNA (mRNA) zijn chimere wapens  die worden gebruikt om je cellen te coderen om dodelijke eiwitten te reproduceren die worden gebruikt om zowel genen tot zwijgen te brengen als kunstmatige genetische sequenties te programmeren. Ze induceren ziekten en verzinnen ziektenamen en syndromen om het feit te verbergen dat het afkomstig is van vaxxines!

Ebola, Marburg en Monkeypox zijn Gain-of-Function biowapens  gemaakt met behulp van de “Green Monkey disease”. Het is een Adenovirus gemaakt van E. coli-bacteriën uit het rottende vlees van de nierweefselkweek van een mens / aap hybride. Adenovirusvectoren transfecteren mensen met apen-DNA, Ebola en HIV. Adenovirusvectoren  transfecteren mensen met apen-DNA en menselijk DNA van een chimpansee / menselijke kloon om precies te zijn.

Er zijn 49 immunologisch verschillende soorten adenovirus die infectie kunnen veroorzaken voor genexpressie op lange termijn. Ze zijn gemaakt met Siaalzuur,  een groep derivaten van Neuraminic Acid die worden aangetroffen in  dierlijke weefsels. Siaalzuur is de primaire ingang receptor gebruikt in Adenovirus.

Siaalzuur is een dierlijk DNA van “Species D” Adenovirus dat wordt gebruikt in zowel Adenovirus 5 als Adenovirus 26 (Sinovac en J & J) om Ebola en HIV in menselijke cellen te transfecteren met behulp van Siaalzuurhoudende glycanen (dierlijk DNA) als primaire celinvoerreceptor. Adenovirus 5 is van “Chimpansee oorsprong”. Daar is die Green Monkey kloon weer!

Siaalzuur prolifereert tumorgroei  en metastasen. N-acetylneuraminic acid (Neu5Ac) is gemaakt van E. coli bacteriën. Bekijk de studie’s  hier  en  hier.

Polio vaxxines gebruikt in de late jaren 1950 en vroege jaren 1960 waren “besmet met een virus”  of beter gezegd een bacteriële ziekteverwekker genaamd het Simian Virus 40 (SV40) die aanwezig is in  apenniercellen die worden gebruikt om de vaxxine te laten groeien.

De Pharma-doodscultus veroorzaakt ziekten met hun vaccin-racket en verzint namen en syndromen waarvan ze vervolgens kunnen profiteren door ze later te “behandelen” wanneer mensen ziek worden. Hoe zou het leven eruit zien zonder het Pharma-kartel dat onze kinderen uitschakelt en gezonde mensen vermoordt in naam van wetenschap en geneeskunde?

Er zijn geen virussen betrokken bij het maken van een van de mRNA- of Adenovirus vaxxines, alleen GAIN-en Loss-of-Function chimere pathogenen die ze “virussen” blijven noemen. E. coli bacteriën wordt gebruikt als basis voor al deze chimere ziekten omdat bacteriën DNA repliceert. Ze gebruiken ook andere plasmiden en mengen schimmels, gisten en “verschillende op zoogdieren gebaseerde systemen” (menselijke / chimpansee-kloon), en verbeteren ze vervolgens genetisch om de dodelijkheid te verhogen.

Ze gebruiken ook baculovirus-gemedieerde insectencelexpressie. Dit betekent dat de Pharma-cultus menselijke cellen transfecteert met insecten-DNA. Dit zou de vreemde mutaties en Morgellons kunnen verklaren.

Marburg is gewoon Ebola met ricine  toegevoegd om het dodelijker te maken. Beide veroorzaken hemorragische koorts (VHF) en vallen meerdere orgaansystemen in het lichaam aan, vergezeld van bloedingen.

Het Pharma-doodskartel en de Eugenicists hebben al een PCR-kit  voor het “testen” op de ziekte van Marburg en een vaxxine om tegen te immuniseren, genaamd RiVax. Het hoofdbestanddeel van  RiVax  is “een genetisch veranderde versie van een ricine toxine.” Ricine is trouwens giftiger dan grafeenoxide.

Ik denk dat het de hoogste tijd is dat mensen stoppen met het vertrouwen in onze regeringen, stoppen met vertrouwen op de overheid en onze kinderen van openbare scholen halen, zoals Dr. Zev Zelenko zei tegen Alex Jones op Info Wars. Offer je kinderen niet op aan Satan.

Loading