Arts: “Weet u waarom u een booster-shot nodig heeft? Omdat ze uw immuunsysteem hebben vernietigd.”

20 OKTOBER 2021 / ADMINISTRATOR

Wat we nu beleven is een absurde omkering van de feiten en gebeurtenissen.

Volledig gevaccineerden moeten uit de buurt blijven van ongevaccineerden, omdat ze anders ziek worden. Het uitgangspunt moet natuurlijk wel “besmettelijkheid” zijn. Vooralsnog is alleen grafeenoxide overdrager van symptomen nadat het wordt geactiveerd door bepaalde frequenties.

Omdat de mainstream nu ook al begint over het bizarre feit dat 90% van de patiënten op de IC’s volledig zijn gevaccineerd, zou een normaal denkend mens zich afvragen: “Maar de vaccins beschermen toch tegen COVID-19?” Nee, niet in de Nieuwe Wereldorde. Hier wordt nu het accent verlegd naar de ongevaccineerde: “Deze moeten snel worden gevaccineerd om de gevaccineerden te beschermen met de injectie die de gevaccineerden sowieso niet beschermt.”

Verschillende horeca gelegenheden in het land moeten wegens een uitbraak worden gesloten.  Al die mensen hebben zich dus laten injecteren, zodat ze een QR-code konden bemachtigen om van hun zwaar bevochten “nieuwe vrijheden” te kunnen genieten.

Vooruitlopend op de mededelingen van een Duitse arts met 30 jaar ervaring, kan de conclusie niet anders zijn dat de injecties het menselijke afweersysteem hebben gedegradeerd. Dat dus de gevaccineerden moeten worden geïsoleerd in plaats van de ongevaccineerden te injecteren, zodat ze ook kwetsbaar worden.

Dr. Andreas Schlecht legt het voor ons uit. Klik op het plaatje. De samenvatting – medische termen zijn onbeholpen vertaald, voor correcties houden we ons aanbevolen:

Weet u waarom u een booster-shot nodig heeft? Of een tweede, derde, vijfde of tiende, wie weet waar het eindigt?

Omdat ze uw immuunsysteem hebben vernietigd.

De CD4 en CD8 cellen, enzymen, leuko-cytopenie, lympho-cytopenie, en hoogstwaarschijnlijk als gevolg van de vele spike-eiwitten én het grafeenoxide…. de TH² switch.

Ik ben Andreas Schlecht, arts, apotheker en ik heb medicijnen gestudeerd, waarvan ik het grootste gedeelte gelukkig weer ben vergeten. Op zoek naar de waarheid ben ik alle geloof in de medische wetenschap hartgrondig verloren.

Wat ik echter vandaag de dag zie, laat alle ramen uit de sponningen barsten. Absoluut. Er gebeuren dingen die ik mij nooit had kunnen voorstellen, naïef als ik was.

Vandaag de dag ziet het er inmiddels als volgt uit.

We hebben nu een vaccin die door spike eiwitten veroorzaakt, schade aan de endotheel kan toebrengen, en overigens ook aan alle soorten van weefsels, niet alleen in de endotheel cel, een spiegelgladde constructie in onze bloed- en lymfevaten, maar ook hartritmestoornissen kan veroorzaken, ik zie dat iedere dag. Iedere dag komen er 1 of 2 mensen binnen, die een onverklaarbare hartkwaal hebben. Zoals tachecardiën, tache-aritmiën, extra-systolie, bloeddrukveranderingen, erectiestoornissen, enzovoorts.

We hebben ITP, een auto-immuunziekte, waar eigenlijk het afweersysteem tegen zichzelf aan de slag gaat, en de oorzaak van veel bloedingen is, het gevaar voor bloedingen is immens groot.

Dan de ADE, Antibody Dependent Enhancement, een antilichaam versterkende reactie, waarbij het afweersysteem tegen de eigen cellen gaat vechten, de cytokinestorm.

Tenslotte mag duidelijk zijn dat grafeenoxide – wat nu toch wel ongeveer bij iedereen bekend moet zijn – een lichtmetalen supergeleider, een niet biometrische chemische verbinding, en om het duidelijk te stellen: met de werking uw cellen te ontdoen van het aanwezige super antioxidant glutathion.

Wat glutathion is?

Het is een tri-peptide, drie stoffen, glutamaat, cysteïne, glycine. Het allerbelangrijkste antioxidant wat we hebben. Door twee belangrijke enzymen opgebouwd, (1) glutathion S-transferasen reductase,  en verder verbonden met (2) glutathion peroxidase. Deze enzymen moet je hebben om de door geactiveerd grafeenoxide veroorzaakte oxidatieve stress te kunnen bestrijden en elimineren. Als je deze enzymen NIET hebt, word je door vergiftiging – die we overigens sowieso al hebben door de milieuvervuiling –  door mitochondriale verstoringen ziek. Je hebt feitelijk niet eens vaccinaties nodig. Patiënten met MS, auto-immuunziekten, zelfs mensen met burn-out en zware depressies, met hart- en vaatziekten, wat in de ruimste zin allemaal mitochondriale ziekteverschijnselen zijn, en als je DIE mensen ook nog eens vaccineert: Tja, haha…. Dan heb je de duivel met Beëlzebub uitgedreven….

Dames en heren,

een beslissing nemen is heel eenvoudig. Ik ben 30 jaar arts. Met medicijnen bezig. En ik heb vele duizenden patiënten gezien, maar wat ik nu zie, overtreft werkelijk alles wat ik in die 30 jaar heb meegemaakt. En de eenvoudige vraag luidt: wanneer wordt deze absurde waanzin eindelijk ingezien?

Dat de artsen het niet begrijpen, dat verbaast me niets! Het is geen concrete vakwetenschap, zoals bij een werktuigbouwkundig ingenieur, ambachtslui of een techneut. Stel je maar voor – en ik wil hier niemand in diskrediet brengen – maar de studie Geneeskunde betekent simpel uit je hoofd leren, in je kop stampen, het stomste wat je maar kunt bedenken bij een studie. Je kunt iemand die medicijnen heeft gestudeerd zien als een blinde die een andere blinde een drukke straat over helpt steken. Dat is “geneeskunde”.

En nu weet u dus ook, waarom u zich bij iedere volgende vaccinatie steeds zieker zult gaan voelen. Waarom het steeds slechter met je gaat, waarom u steeds meer auto-immuunziekten zult oplopen….

Omdat de CD4 cellen, CD8 cellen, je cytotoxische killer cellen, lymfocytopenie, leukocytopenie, ik zie het iedere dag, zijn uitgeschakeld.

De D-dimeren, de belangrijkste diagnostische methode om trombose te signaleren, wordt door de vaccinatie- artsen niet gebruikt en erger nog: ze weten niet eens wat het is, ze kennen het niet!

Dames en heren.

Nou kun je uiteindelijk zeggen, dat iedereen zelf maar moet beslissen wat hij met zijn leven wil. Daar ben ik het NIET mee eens. Want deze spike eiwitten, die we de patiënten in het spierweefsel injecteren, komen in alle gevallen ook in de vaatsystemen. En van daaruit kunnen ze OVERAL komen in het lichaam. Maar ze komen in het neurale systeem en we gaan ervan uit dat alsdan je DNA wordt veranderd.

Is het dan werkelijk nog UW beslissing?

Denk daar maar over na: is het dan werkelijk nog UW beslissing wat u met uw leven doet, na het willekeurig (door anderen) veranderen van uw erfelijke eigenschappen??

En in welke richting die veranderingen in je erfelijke eigenschappen plaatsvinden weten we toch helemaal niet?

De vaccinaties zijn toch allemaal getest? Dat zouden de mensen dan kunnen zeggen. Maar: waar, wanneer en hoe lang zijn ze getest?

Zelfs van de gangbare medicamenten, die we al 30 jaar hebben toegepast, en ik weet dat als apotheker, weten we feitelijk nog bijna helemaal NIETS!

boostershot-cranks-up-the-destroyed-immunesystem-reallyDownload

SAMENVATTING:

De mRNA vaccins zijn het immuunsysteem van mensen aan het vernietigen en dat gebeurt in een geleidelijk tempo – in de loop van de tijd. Vooral de dubbel gevaccineerden tussen 40 en 70 jaar oud hebben al meer dan 40% van hun immuunsysteem en capaciteiten verloren en/of is beschadigd. En ze verliezen elke week nog eens 5%. In dit tempo zullen ze tegen Kerstmis > O < (NUL PROCENT) vermogen van hun immuunsysteem hebben. Bij alle dubbel gevaccineerde mensen ouder dan 40 jaar dus en tegen maart volgend zal iedereen ouder dan 30 jaar ook zijn immuunsysteem verloren hebben

Bij degenen die 30 jaar en jonger zijn, is de afbraak van hun immuunsysteem ook al te zien. Het is normaal voor deze leeftijdsgroep om een sterker immuunsysteem te hebben.. Dus misschien bestrijdt hun immuunsysteem de mRNA-vaccins op de korte termijn… alleen de tijd zal het leren… Maar de gegevens laten zien dat er een zeer moeilijke en donkere winter voor de deur staat.

  1. RYAN COLE, een patholoog, heeft meer dan 100.000 COVID-19 laboratoriumtesten uitgevoerd en heeft ook ontdekt dat de mRNA vaccins ernstige auto-immuunziekten veroorzaken.

Dr. David Bauer, de beste viroloog ter wereld, bevestigt ook dat de vaccins van Pfizer het immuunsysteem na twee injecties vernietigen en BOOSTER Shots zullen als een abonnement dienen om in leven te blijven.

Loading