Nieuw rapport: meer dan 10.000 volledig gevaccineerde patiënten kregen corona

De mainstream media prijzen de vaccins aan als wondermiddel tegen corona. Een nieuw rapport van het CDC, het Amerikaanse RIVM, schetst een heel ander beeld. Er zijn in de Verenigde Staten al meer dan 10.000 mensen besmet geraakt met corona nadat ze volledig gevaccineerd waren, bericht One America News op basis van een artikel in de krant The Epoch Times.

Deze zogeheten doorbraakinfecties zijn gemeld in 46 verschillende staten en traden op na toediening van het vaccin van Pfizer, Moderna en Johnson & Johnson. Vooral vrouwen raakten na vaccinatie besmet met het virus.

Schokkend genoeg kondigde het CDC aan vanaf nu alleen nog coronabesmettingen te tellen bij mensen die nog niet gevaccineerd zijn. Het Amerikaanse RIVM telt niet langer besmettingen bij mensen die het vaccin hebben gekregen, tenzij ze in het ziekenhuis belanden of sterven.

Waarschijnlijk nog veel meer

Volgens het CDC zijn ongeveer 160 mensen overleden nadat ze volledig gevaccineerd waren. Sommige bronnen zeggen dat dit aantal vele malen hoger ligt en dat er al minstens 5000 mensen zijn gestorven nadat ze dit experimentele vaccin toegediend hadden gekregen.

Het CDC gaf toe dat er waarschijnlijk nog veel meer gevallen zijn dan de 10.000 die tot nu toe zijn geregistreerd. Het systeem is namelijk passief en steunt op vrijwillige spontane meldingen.

9 For News

Loading