Miljardair verspreidt flyers waarin hij waarschuwt voor gevaren coronavaccins, krijgt mediastorm over zich heen

Een Australische miljardair is in de mainstream media onder vuur komen te liggen omdat hij flyers heeft verspreid over bijwerkingen en sterfgevallen als gevolg van de coronavaccins. Clive Palmer, een mijnbouwmagnaat en voormalig parlementslid, heeft de flyers vorig weekend verspreid over het land.

Op de flyers staat dat er bij de Australische toezichthouder voor medicijnen TGA 210 sterfgevallen en 24.000 gevallen van bijwerkingen zijn gemeld na de coronavaccins en dat er in de Verenigde Staten meer dan 5000 sterfgevallen zijn gelinkt aan de vaccins.

Verder valt te lezen dat er niets bekend is over de langetermijngevolgen en dat tijdens de dierproeven de helft van de dieren overleed. “Er is geen sprake van een pandemie in Australië – er is in 2021 slechts één persoon gestorven aan corona. De TGA en overheid verspreiden misleidende informatie om angst te zaaien.”

Onderzoek ingesteld

“Het coronavaccin voorkomt niet dat je corona kunt krijgen en voorkomt ook niet dat je anderen kunt besmetten. Dient het wel een echt doel?”

De autoriteiten waren niet gecharmeerd van Palmers flyeractie om mensen te waarschuwen voor de bijwerkingen van het experimentele mRNA-vaccin. De TGA, die de vaccins van Pfizer en AstraZeneca goedgekeurde voor noodgebruik, heeft een onderzoek ingesteld wegens ‘misinformatie’.

Recht op vrijheid van meningsuiting

“Ik heb gezegd dat het vaccin niet goed getest is,” zei Palmer in een verklaring. “We weten niet precies wat de effecten zijn en om die reden heb ik gebruikgemaakt van het recht op vrijheid van meningsuiting.”

De miljardair houdt al maanden een kruistocht tegen het coronavaccin. Eerder werden zijn spotjes van de radio gehaald.

[Infowars]

( for news

Loading