Het Covid-gebeuren. Norbert Pols

Zo, je zit nu in 2021. Als jij het hele Covid-gebeuren denkt te begrijpen en je gekapte medemens met feiten en cijfers bombardeert, dan heb je iets niet begrepen. De hele Covid-crisis gaat niet over een ziekte maar over de vrijheid die je als mens zou moeten genieten. Je vrijheid glipt je als los zand door de vingers en dat heeft minder met Corona te maken dan met wat er na de slag bij Waterloo is gebeurd.

In 1815/1816 is het financiële systeem in private handen terechtgekomen. In 1912/1913 is de VS voor dit systeem gevallen en sindsdien worden we met toenemende mate bestolen. In 1970 hebben we de goudstandaard losgelaten en sindsdien wordt er met heel weinig beperkingen geld gecreëerd uit het niets. Hierover wordt rente geheven en daardoor ontstaat een schuld die nooit is terug te betalen met het geld dat op dit moment bestaat. Met de heffing van die rente wordt geld aan de maatschappelijke geldhoeveelheid onttrokken, waardoor de creatie van geld nodig is om de economie gaande te houden. We zitten in een financiële draaikolk waar we niet meer uit kunnen en het kan ook niet meer betaald worden, daarom staat de rente nu op nul.

De eigenaren van het financiële systeem willen je een nieuw systeem opleggen, omdat het oude ze te weinig controle geeft. Contant geld bestaat nu nog en dat stelt ons in staat om zonder medeweten van de overheid onderling te handelen. Straks laat zich het nieuwe geld uitleggen in privileges die je digitaal worden toegekend. Je kunt je straks niet meer vrij bewegen, vrij handelen of vrij ondernemen. Je wordt afhankelijk van een overheid die eisen aan jouw gedrag gaat stellen. Je bent straks het restant van je vrijheid kwijt en dat allemaal omdat er straks geen ruilmiddel is, hoe gebrekkig hetgeen wat we wel hadden ook is.

Straks komt het transhumanisme. Jouw lichaam interacteert dan met computers. Het internet kan jou 24/7 bereiken en dat kun jij niet uitzetten. Een eerste aanzet daartoe is de covid-vaccinatie. Je krijgt nanotechnologie ingespoten en tot aan je dood zul je technische updates ontvangen zodat de interactie tussen jouw lichaam en hen die aan de knoppen zitten, goed blijft verlopen.

Je raakt je menselijkheid kwijt, je ziel raakt opgesloten in een lichaam dat niet meer die ziel toebehoort. Je zult een slaaf zijn en braaf opdrachten van buitenaf uitvoeren omdat ongehoorzaamheid keihard gaat worden bestraft. Je creativiteit zal worden uitgeschakeld, zodat je niet anders meer weet dan je gehoorzaam te gedragen. Er zal geen passie, liefde of verdriet zijn. Uiteindelijk zal je blijven leven tot je wordt uitgeschakeld. Er zal geen vrije economie bestaan, je zult naar je nut worden geselecteerd en afhankelijk daarvan privileges ontvangen. De meesten gaan hier gewoon in mee, dat heeft het experiment met die mondkapjes al bewezen. De kudde is bang te verliezen en die angst maakt alles verloren.

Op dit moment wordt de economie door de mondkapjes en handhavers gesloopt. Ondernemingen worden drastisch gereduceerd en de grote multinationals profiteren. Mensen raken hun banen, huizen en gezinnen kwijt, alles wordt van de bank en de staat. De staat is van de bank en daarmee is alles van de bank der banken. Grote bedrijven bepalen straks wat jij consumeert en dat is direct het einde van vrije informatie. Iedere vrije gedachte die jij straks nog ventileert resulteert in een direct gezeik met de macht. Uiteindelijk wordt je geweerd uit het systeem waarvan je leven afhankelijk is. Je hebt je recht te leven verspeeld.

De economie moet vallen en daar werken we nu met z’n allen aan. We verweren ons niet actief tegen idiote regelgeving. We staan toe dat horecaondernemers failliet gaan en dat is pas de eerste zuil van een kwetsbaar economisch kaartenhuis. Toeleveranciers van die horeca gaan volgen, met zich als een olievlek uitbreidende gevolgen. Straks bestaat de slager niet meer en kun je je vlees bij de Lidl kopen. Alles zal omvallen en alleen de hoognodige voorzieningen blijven bestaan. In de overgang zal men met aangeboden alternatieven levensmiddelen kopen en na dit gewend te zijn zal het nieuwe systeem zich met gemak laten implementeren. Dat hebben de mondkapjes en straks de spuit al uitgewezen.

We raken het vrije leven zoals we dat gewoon zijn kwijt. “Het nieuwe normaal” is daar slechts een voorbode van. Dankzij het nieuwe normaal lopen we nu als een stelletje gehoorzame delinquenten door de buurtsuper en dat is slechts het begin van ons nieuwe vereiste gedrag. We passen ons met zoveel gemak aan, dat we ons niet meer kunnen herinneren hoe het was om iemand op de schouder te tikken omdat ze hun bonuskaart bij de Appie laten liggen. We passen ons aan. De overheid hoeft nog alleen maar met een bon te dreigen en we zullen latex handschoenen dragen voor we de deur uit gaan. We tonen ons gewillig en denken terug te krijgen wat we ooit hebben weggegeven.

Ja, we zijn daarin nogal hardleers. Het kwartje van Kok was slechts tijdelijk, de Europese Unie ging ook Nederland beter maken en die duizend Euro van Rutte heeft hem de nodige stemmen opgeleverd en ons eigenlijk niets gekost. Toch? Nee echt, de overheid verdient een eindeloos vertrouwen en daarom lachen we ieder jaar vriendelijk de belastingen verder omhoog. Weet je dat de BPM weer is gestegen? Ja, wij zijn het enige land waarin deze aanschafbelasting op motorvoertuigen wordt geheven. Volgens de EU-statuten zou dit niet mogen maar, het is niet aan de EU om je te beschermen tegen illegaal geheven belastingen. De EU propageerde een ‘gelijkheid’ binnen Europa maar, dit scheen slechts over het minimum aan te heffen belastingen te gaan. Al het openbaar bezit, daar was de EU wel tegen, daarom zit je nu met commerciële partijen om de tafel als het over zorg of energie gaat.

Het corporatisme heeft zich steeds meer over het land uitgerold. De grootste tegenstander daarvan is vermoord door een groene die nu weer vrij rondloopt. We hebben het allemaal zien gebeuren. We hebben er iets van gevonden en we hebben nooit willen begrijpen dat er een agenda werd uitgerold. Dat was het voer voor complotdenkers. Dat waren die lui die zaten te zeiken over het geldsysteem, 9/11 en de talloze zinloze oorlogen in het Midden-Oosten. Het argument was altijd dat het uitrollen van zo’n agenda nooit zou kunnen want mensen zouden daar iets van vinden. Het tegendeel blijkt waar, je kunt mensen alles laten doen. Je kunt ze zelfs een mondkapje laten dragen terwijl iedereen weet dat zo’n ding geen virus tegenhoudt.

Ik heb je nu uitgelegd waar we heengaan als we dit niet samen stoppen. Dit stoppen is heel eenvoudig, je werkt gewoon niet meer mee. Je doet wel boodschappen maar draagt geen mondkapje en betaalt contant. Als men je vraagt waarom je niet meedoet, dan zeg je dat het dragen van zo’n ding je kwetsbare gezondheid schaadt. Je weigert de spuit, tenzij een arts je de lijst met ingrediënten overhandigt en je per element vertelt dat die stof je gezondheid nooit kan schaden. Je doet je boodschappen bij de groenteboer, de slager en de bakker. Je mijdt alles wat de farmaceutische industrie te bieden heeft tenzij je afhankelijkheid daarvan echt te groot is en je tankt bij een witte pomp. Zo lastig is dat allemaal niet.

Help de mensen om je heen. Zorg dat niemand omvalt en pik niet langer dat een stelletje PABO-studenten je opdragen hoe te leven. Corona gaat nooit weg als we het als levensbedreigend blijven erkennen.

Norbert Pols, 9 januari 2021

 

Loading