Open brief aan Mark Rutte Amsterdam, 4 April 2021

Mark,

Misselijk stuk vreten, wat is er in godsnaam voor nodig om je op te laten rotten? Ik schrijf je hier nog maar een brief, maar die had ik het liefst met een spijkerpistool op je voorhoofd geschoten.

Al 10 jaar ben je, in opdracht van je vriend Klaus, dit land aan het slopen. Tussendoor zorg je ervoor dat doorgewinterde kinderverkrachters als Demmink en Van Dissel niet worden vervolgd, veroorzaak je de misselijkmakende toeslagen-affaire en gooi je het land op slot voor een niet bestaande pandemie. Je hebt leden van het OMT en de media grof betaald voor bangmakerij van goedgelovige burgers, liegt en bedriegt alles bij elkaar, geeft geld aan criminele organisaties en onderdrukt de bevolking met alle ellende van dien. En als we dan eindelijk van je af hadden kunnen zijn vanwege nieuwe verkiezingen, zitten we weer met je opgescheept omdat jullie op gigantisch niveau fraude hebben gepleegd. En mijn hemel, dan ook nog met die verschrikkelijke terroristenleider Sigrid Kaag.

Gelukkig heeft heel Nederland een keer kunnen zien hoe je in elkaar zit, want je laatste stunt met zo’n beetje de enige eerlijke politicus in dit land, Pieter Omtzigt, werd niet door de pers van ons weggehouden. Man man man, wat een onsmakelijk verhaal is dat ook. Zo een geweldige kerel weg proberen te promoveren zodat hij jou en jouw criminele clubje niet in de weg zit. Net zoals je deed met Rita Verdonk een paar jaar geleden.

Weet je nog dat ik je al twee keer heb gewaarschuwd? Je komt er niet meer mee weg Mark. De ‘big reset’ gaat jullie niet lukken, het einde is in zicht. De geweldige Duitse advocaat Reiner Fuellmich is al héél ver met een nieuw Neurenberg tribunaal, Hillary Clinton is als één van de eersten drie weken geleden gearresteerd, het Amerikaanse leger is heel druk bezig met het dempen van het moeras (nee, natuurlijk niet onder leiding van die seniele Pipo) en vermoedelijk zal Trump nog vóór eind van het jaar weer president zijn.

Die laatste feitjes worden voor jou en al die andere corrupte viezeriken de ondergang en weet je? Bij het soort tribunalen die er aankomen is levenslang de minimale straf. De enige andere straf is de doodstraf. Goh Mark, ik hoop maar dat ze je begraven, dan hebben we nog een plekje om op te dansen.

Dag Mark

Ron Kuiper

Loading