Open brief aan Mark Rutte, 14 november 2021

Mark,

Zo, jij en Hugo hebben weer eens zo’n belachelijk toneelstukje opgevoerd, met een in elkaar gefreubeld Excel sheetje vol met onzin. Nee, ik heb niet gekeken, ik kijk nooit naar die theaterstukjes waarin jullie je denken te kunnen permitteren om de hele bevolking voor te liegen.

Deze lockdown was geen verrassing omdat die door mij en mijn medestrijders allang voorspeld was. Wat moeten jullie anders wanneer je aan de verliezende hand bent? Jullie hopen de oorlog alsnog te winnen met nog één sterk offensief, maar laat ik je uit de droom helpen Mark, het is over en uit. Je hebt al verloren, eigenlijk al een tijdje.

Natuurlijk ziet het er voor een groot deel van de bevolking nog anders uit, maar die kijken naar het NOS-journaal. Daar hoor je dat er af en toe demonstraties zijn, waar een paar honderd mensen aan meedoen, terwijl daar in werkelijkheid wekelijks meer dan 100.000 vrijheidsstrijders bij zijn. Bij de NOS hoor je nog héél veel andere leugens die wij de propaganda van jullie noemen.

Jullie worden door steeds minder mensen geloofd en dat is ook wel logisch. Jullie leggen nu uit aan ongevaccineerden, dat ze echt die prik moeten komen halen, omdat hij zo goed werkt. Aan de andere kant leggen jullie nu uit aan de gevaccineerden, dat het vaccin niet zo goed werkt en dat ze daarom een booster moeten komen halen! Zeg nou zelf, dat is toch hilarisch?

Jullie laten de mensen geloven dat de zorg is overbelast, terwijl je willens en wetens de zorg kapot hebt bezuinigd waardoor er bewust onderbezetting is gecreëerd. Jullie strooien met miljarden alsof jullie altruïsten zijn, maar geven geen piek aan de zorg?

Iedereen moet aan de prik die niet werkt, terwijl jullie mega hoge boetes geven aan artsen die wel werkende medicijnen zoals HCQ voorschrijven? Gevaccineerden vallen met bosjes tegelijk neer, terwijl ongevaccineerden nooit ziek worden. Zal ik nog even doorgaan?

Mark, geen hond gelooft jullie nog. Er zijn nu in negen landen rechtszaken gewonnen door mensen die aan het ministerie van volksgezondheid hebben gevraagd, het Covid virus aan te tonen. Dat kunnen ze niet!!! Er komen ook steeds meer landen bij, waar ze met de maatregelen stoppen.

Dag Mark, ik pak nog even een zak met popcorn . . .

Groeten van Ron Kuiper

P.S. Bij de laatste demonstratie, is een hele lieve en vredelievende vriendin van mij, door een politieagent (eigenlijk een wappie-mepper zoals de politie ze zelf noemt) zó hard geslagen, dat ze afgelopen dinsdag aan de verwondingen is overleden. Dat reken ik jou persoonlijk aan Mark, zij was pas 50. Jullie zijn de criminelen, niet de vrijheidsstrijders en steeds meer mensen zien het.

Loading